't Blaauwe Peerd
Paardencoaching en begeleiding

De mogelijkheden

't Blaauwe Peerd heeft verschillende opties. Er zijn individuele coachingstrajecten mogelijk, korte workshops of slechts een coachsessie. Dit is natuurlijk afhankelijk van de coachvraag. Verstandig is om eerst een proefsessie te doen om daarna samen te bepalen welk traject het beste bij jou past.

Even alles op een rij:

  • Een paardencoach sessie individueel
  • Coachingstraject paardencoaching individueel
  • Een paardencoach sessie + reflectie met beeldend werken
  • Coachingstraject paardencoaching + reflectie met beeldend werken
  • Paardencoaching met een kleine groep max. 4 personen (meer in overleg)

Wil je iets anders? Twijfel dan niet om contact op te nemen! Tevens kun je voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact opnemen via de contact-pagina. 

Is dit iets voor mij?

Paardencoaching is voor diegene die wil ervaren wat paarden kunnen brengen. Maar ook voor diegene die meer zelfvertrouwen wil of voor diegene die meer in balans wil zijn. Denk ook aan grenzen leren aangeven, nee kunnen zeggen, tijd voor jezelf willen maken, jezelf leren zijn, accepteren van een gebeurtenis of wellicht totaal iets anders. Paardencoaching is voor diegene die op persoonlijk vlak of op professioneel vlak iets wil veranderen. 

Hoe gaan we te werk?

Bij 't Blaauwe Peerd wordt gebruik gemaakt van NLP (neuro linguïstisch programmeren), oplossingsgericht werken, beeldende werkvormen en intuïtie. Om inzicht te krijgen in de dynamiek tussen mens en paard, zal de sessie zich plaats vinden in een afgezet deel van de bak. De coach zal de dynamiek en interactie observeren en haar bevindingen en observaties delen met de klant. Het doel wordt vastgesteld en in samenwerking wordt er gekeken naar vervolgstappen. Het paard zal reageren op de houding, gedrag en gevoel van de klant. Er kan gewerkt worden met opdrachten of vanuit intuïtie. 

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact op of plan een afspraak voor een proefsessie.