't Blaauwe Peerd
Paardencoaching en begeleiding

Coachweekenden

Coachweekend: Terug naar jouw kracht!  17 - 19 mei

Soms gaat het in het leven zo snel dat het lijkt alsof het aan ons voorbij flitst. Deze drukte en snelheid kan er voor zorgen dat je je uitgeput of geleefd voelt. Soms komt er dan een periode of is er een periode nodig waarin je jezelf afvraagt of je nog wel op het juiste pad bent. Is dat wat ik doe echt wat ik wil? Hoe voorkom ik dat ik geleefd word? En als ik dan even stil sta, hoe kom ik dan weer vooruit? 

In het coachweekend ‘Terug naar jouw kracht’ werk je met 7 anderen aan het vinden van rust en ontspanning, bezinning en het terug vinden van dat wat jou kracht geeft. Er zullen er twee begeleiders aanwezig zijn om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Diverse activiteiten brengen je tot reflectie en terug naar je innerlijke kracht. 

"Om stilstand te voorkomen moet je regelmatig even stil staan"

Extra informatie:

- Locatie: zuid-oost Friesland, Nationaal park Drents Friese Wold
- Duur: Vrijdag tot en met zondag
- Kosten: 400.- icl. btw.
- Accommodatie: Alles zit bij de prijs in! Eten, slaapplaats, workshops, beddengoed etc.
- Allergieën/eetgewoonten: Niets is te gek. Vegan/vegetarisch/carnivoor of ben je ergens allergisch voor? Geen probleem!
- Groep: Per weekend is er plek voor maximaal 8 personen. Dus geef je snel op!
- Data: Het eerste weekend is 17 tot en met 19 mei!

Heb je vragen of twijfel je? Neem dan gerust contact op. 

Opgeven? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging en informatie. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met je op te nemen.